Jaké jsou možnosti využití Euroklipů?

Ať už si chcete vystavit fotky svých blízkých na pracovním stole, nebo hledáte elegantní způsob, jak si na zeď pověsit svůj oblíbený citát, tou nejlepší volbou pro vás jsou beze sporu euroklipy.

Možnosti využití euroklipů jsou nepřeberné, my jsme si pro vás připravili hned několik tipů, kterými se můžete inspirovat

Euroklipy fungují jako vysoce kvalitní rámy na obrazy, ale i certifikáty, obrázky od vašich ratolestí, či jako rámečky na puzzle. V porovnání s tradičními formami zarámování obrazů jsou euroklipy neuvěřitelně jednoduché na ovládání a vystavení vámi kýženého objektu vám tak zabere jenom pár vteřin. Jednoduše z vašeho euroklipu sundáte spony, vyjmete předložený obrázek a namísto něj tam vložíte to, co si přejete vystavit vy sami. Euroklipy se ideálně hodí na fotografie. Předpokládejme, že jste si pořídili nový polaroid a vzácné fotografie byste si chtěly někde vystavit. Nechce se vám ale investovat do dřevěných rámů, které stejně časem popraskají a navíc byste si rádi všechny polaroidy vystavily naráz a vytvořili si z nich tak jakousi pomyslnou koláž. Není nic snazšího, než si pořídit euroklip a vyrobit si vlastní plejádu fotografií, které si můžete následně pomocí provázku, který zaháknete za klipy někam zavěsit.

 

euroklipy a možnosti využití

 

Co se týče zmíněných motivačních citátů, doporučujeme vám zakoupit si rám typu euroklipu ve větším množství. Kupte si třeba pět menších rámů a doplňte je stojánky na euroklipy. Jako takové mohou následně versatilní euroklipy sloužit nejen jako alternativa k závěsnému rámu na obrazy, ale také k rámečku, do kterého byste si vystavily fotografie na svém pracovním stole. Chcete zůstat v práci motivování? Vytiskněte si své životní motto, heslo, či váš oblíbený citát. Pokud jste věřící, můžete si do nich vytisknout i modlitby, či fotky svatých a ušetřit tak za často předražené ikony. Jste-li někým, kdo si chce vyzdobit svůj stůl v práci, jsou pro vás euroklipy naprosto ideální. Vytiskněte si fotografie svých dětí, mazlíčků, nebo ideálně obojího a vyzdobte si s nimi své pracovní prostředí, abyste nezapomněli, kvůli komu do té práce vlastně chodíte. Euroklipy představují i vhodný dárek na Vánoce. Znáte někoho, kdo rád skládá puzzle? Nechte si vyrobit puzzle s vlastním potiskem. Vytiskněte si na ně nějakou vaši společnou oblíbenou fotku. Třeba vás a manželky na líbánkách, nebo u svatebního oltáře. Doplňte puzzle velkým euroklipem a vaše drahá polovička si je pak může po složení jednoduše vystavit, aby nezapomněla na sladké vzpomínky, které spolu sdílíte. Dostali jste další obrázek od svého dítěte a na lednici už není místo? Není nic jednoduššího, než si pořídit euroklipy a vyzdobit si obrázky od vašeho malého Piccassa svůj obývací pokoj.

 euroklipy a stojánek

 

Když jste si dříve chtěli nechat svůj obraz zarámovat museli jste navštívit skláře. Proces to byl zdlouhavý a drahý. Cena za dřevěný rám se mohla pohybovat i v několika tisících. Euroklipy jsou oproti tomu ekonomicky daleko dostupnější a prodávají se již od dvaceti korun, což je mnohonásobně méně. Přitom v sobě skýtají oproti staršímu typu rámování mnoho výhod. Tak například díky materiálu, ze kterého jsou vyrobeny, se snadněji přenášejí a během stěhování vám tak nezabere půl dne jen stěhování jednotlivých obrazů. V druhé řadě jsou daleko dlouhodobější investicí. Dřevěné rámy jsou náchylné vůči škůdcům, vlhkosti a dalším vlivům, které způsobí, že se časem pokazí. Euroklipy jsou v tomto ohledu daleko obstojnější. Existují sice i železné rámy, ale i ty jsou v porovonání s euroklipy nepřiměřeně drahé a o poznání méně estetické. Minimalistický design euroklipů způsobuje, že je můžete použít kdekoliv. Jsou dost decentní na to, abyste si jimi mohli oživit své pracovní prostředí a zároveň si pomocí nich můžete vyzdobit i svoji domácnost. Euroklipy jsou zkrátka neuvěřitelně univerzálním produktem. Jedinými hranicemi jejich užitelnosti je vaše vlastní fantasie. 

 

Líbil se vám článek? Čtěte dále jak složit peníze jako dárek, jak vyrobit dárek na poslední chvíli nebo jak vybrat dárek pro třídní učitelku na rozloučenou.