Jak složit peníze jako dárek?

Chtěli byste darovat originálně zabalené peníze jako dárek? Nevíte však, jakým způsobem peníze jako dárek zabalit, aby nakonec dárek nedopadl fiaskem? V tom případě se nechte inspirovat několika velmi zdařilými možnostmi, jak vtipně zabalit peníze jako dárek.

Vaší fantazii se meze rozhodně nekladou a je pouze na vás, jakým způsobem se rozhodnete peníze darovat. Může to být neotřelá forma vtipu, která bude poukazovat například na oblíbenou činnost obdarovaného či na jeho oblíbený film či nápoj anebo to může být velmi originálně a důmyslně propracovaná forma, která obdarovaného přesvědčí o vaší kreativitě a smyslu pro humor. Ať tak či onak, v každém případě peníze jako dárek jistě potěší každého obdarovaného, a to ať již budou v jakékoliv formě.

Přidejte k penězům navíc také malou drobnost pro radost. Podívejte se na nabídku našeho e-shopu,
kde naleznete spousta inspirace na dárek! Vybírat u nás můžete dárky pro muže, pro ženy i pro děti.

Podkova s mincemi pro štěstí či netradiční obraz plný mincí

Peníze se často dávají jako dárek třeba k narozeninám, ke svatbě či jako vánoční dárek. Peníze jsou velmi vhodnou formou dárku v podstatě při každé příležitosti. Každý novomanželský pár nám jistě dá za pravdu, že je mnohem lepší dostat na svatbě peníze než osm parních hrnců a deset sad nádobí. Dárek pro novomanžele v podobě peněz je tak mnohem lepší řešením, když třeba nevíte, co přesně byste jim měli pořídit či si o peníze novomanželský pár sám řekl. Pojmout tento úkol můžete velmi vtipně, a to například tak, že novomanželům necháte zarámovat třeba papírové peníze anebo například několik mincí. Podobný dárek jistě každý novomanželský pár velmi potěší. Velmi pěkně také vypadají podkovy pro štěstí, které jsou vyrobeny z mincí a papírových peněz.

Buďte originální! 

Chcete darovat peníze jako dárek k narozeninám? Anebo chcete darovat peníze jako vánoční dárek? V obou případech se hodí využít svou originalitu a nápaditost. Peníze v obálce s nápisem „hlavně tu obálku neztrať“, již nejsou příliš v módě, a hlavně nejsou vůbec tak nápadité, jak by se na první pohled mohlo zdát. Namísto podobné obálky raději vymyslete, jak zabalit peníze jako dárek, tak aby z nich měl obdarovaný dvojnásobnou radost. 

Dort, ze kterého bude přecházet zrak

Co takhle oslavenci k jeho narozeninám věnovat dort, ze kterého ho bude přecházet zrak? Řeč je o dortu, který sice nebude příliš jedlý, ovšem bude velmi bohatý. Stačí jen, když vyrobíte korpus dortu, který ozdobíte namísto oblíbené polevy například stokorunami či bankovkami vyšších hodnot. Z podobně vytvořeného dortu se sice oslavenec příliš nenají, ovšem radost z něj bude mít za každou cenu. Anebo ho zkuste překvapit krabicí od pizzy, ve které namísto pizzy budou bankovky různých hodnot, které budou ozdobeny mincemi a srdceryvným přáním všeho nejlepšího. Pravou pizzu budete muset ovšem objednat později. Stejným způsobem můžete peníze k narozeninám darovat například ve formě skutečně velmi bohaté krabice od bonboniéry, která bude namísto sladkých bonbonů naplněna finanční hotovostí. Jak již bylo řečeno několikrát, vaší fantazii se v tomto ohledu meze rozhodně nekladou.

Peníze na svatební cestu 

Dalším tipem pro vás může být darování peněz novomanželům na svatební cestu. Tento úkol můžete pojmout rovněž velmi originálním způsobem, a to například tak, že peníze vložíte do kufru s pískem a přidáte novomanželům lopatičku k vyhrabání veškerých mincí a bankovek. Rozhodně nebude nouze o velmi vtipné okamžiky při hledání podobného pokladu přímo na svatební hostině, nemyslíte? Anebo můžete zkusit vytvořit mapu světa, po kterou se budou barevně vyjímat bankovky, které tak zaplní celou mapu. Novomanželé pak budou moci s nadsázkou procestovat skutečně celý svět, a ještě je podobný dárek velmi pobaví.

Vánoce plné překvapení

Stromeček, ze kterého prší peníze? To je snad snem každého z nás, není tomu tak? Tento sen můžete splnit každému v případě, kdy mu podobně originálním způsobem darujete vánoční dárek v podobě peněz, které budou viset na vánočním stromečku. Anebo můžete zkusit zabalit dárek, ze kterého budou po otevření viset peníze zabalené jako origami. Pokud si na podobné mistrovské kousky troufnete, tak vězte, že obdarovanému uděláte jistě obrovskou radost a zároveň ho také pobavíte.

Inspirujte se osobností obdarovaného

Vždy přemýšlejte nad tím, jaký je daný člověk, kterému budete peníze darovat. Pokud budete peníze darovat svým dětem k narozeninám a víte, že milují fotbal, peníze v podobě fotbalového míče či branky plné peněz, jsou samozřejmostí. Pokud budete naopak věnovat peníze novomanželům, kteří například milují cestování, mapa světa podlepená penězi je rozhodně na místě. Záleží vždy totiž na tom, komu peníze darujete a jak moc dobře ho skutečně znáte. Podle toho poté můžete vymýšlet různé způsoby a formy darování vašich peněz.

 

Přečtěte si dále také články na téma 8 tipů na dárek pro muže nebo přání k narozeninám - tipy a inspirace