8 tipů na dárek pro muže, které zaručeně potěší

Přemýšlíte, jakým dárkem obdarovat svého příbuzného? Ať se jedná o malou pozornost určenou pro dědu, tátu, bratra či jiného muže, my Vám přinášíme ty nejpřínosnější tipy na dárky pro muže. Ať je obdarovaný člověk vtipný, vážný či náladově proměnlivý, jsme přesvědčeni, že z našeho seznamu si vyberete i Vy.

Tip na dárek č. 1: Fotoalba

Každý z nás si rád uchovává vzpomínky pomocí fotografií. Většinou na mobilních zařízeních. Jenže každé zařízení může kdykoliv selhat a fotografie jsou tytam. Jistě, soubory se mohou zálohovat, jenže málokdo toto dělá. Lépe uchovatelné jsou hmatatelné vyvolané fotografie. Pokud hledáte inspiraci na dárky, můžete zakoupit fotoalbum pro perfektní uchování fotek. V dnešní době si lze vybrat z různých provedení, tudíž šance, že v této kategorii inspiraci na dárky pro muže nenaleznete, je téměř mizivá. 

Tip na dárek č. 2: Fotorámečky

Rámečky na fotografie si zamiluje každý. Stejně jako v předchozím tipu, také tento tip na dárek se v dnešní době těší veliké oblibě. Doba pokračuje, a proto si můžete vybrat fotorámečky na míru. Byl Vámi obdarovávaný muž námořník? Můžete si objednat fotorámeček ve tvaru lodi. Výběr je vskutku obrovský po celém internetu. 

Tip na dárek č. 3: Nálepky na auto

Známe jen velmi málo věcí, které by řidiči udělaly větší radost než samolepky na auto. Jedná se bezpochyby o jeden z nejlepších dárků pro muže. K dostání v různém provedení. Ať už se chystáte obdarovat bratra, otce nebo Vašeho souseda, vhodně zvolená nálepka mu určitě udělá radost. A radost chceme šířit, abychom dosáhli té své.

Tip na dárek č. 4: Fotoaparáty a stativy

Pokud terč Vašeho činu obdarování rád fotí (a většina mužů fotí opravdu ráda), můžete mu zakoupit fotoaparát a stativ, či pouze jedno z toho. Zapálenému fotografovi vytvoříte opravdový pocit štěstí. Chválit Vás jistě bude dlouhé hodiny po Vašem odchodu.

Tip na dárek č. 5: Svítící propiska s věnováním

Propisku se jménem či věnováním pro tátu či dědu ocení každý starší muž. Tím větší mu udělá radost, pokud svítí. Zajímavý efekt, a navíc dáte svému tátovi či dědovi pocit Vaší zvláštní pozornosti a jeho jedinečnosti. A to zahřeje každého u srdíčka.

Tip na dárek č. 6: PC doplňky

Nejen Vy, ale také počítače si zaslouží čas od času nějaký módní doplněk. :) Počítačové doplňky sice samotné počítače příliš neocení, ale majitel počítače či notebooku určitě ano. Jako tip na dárek pro muže můžeme doporučit různá sluchátka, myši či podložky na ně. A pokud Vámi vybraný pan Obdarovaný podobnou elektroniku nevlastní, ať již z důvodu věku či osobního přesvědčení, počítačový doplněk mu můžete darovat jako nevinný vtípek. :) Jen si musíte dát hodně dobrý pozor, aby dotyčný měl smysl pro humor. 

Tip na dárek č. 7: Vánoční blahopřání

Pokud je doba Vašeho brouzdání předvánoční či se pouze připravujete na začátku roku, vánoční blahopřání je vhodné také pro muže. A proč by ne? Vánoční blahopřání se hodí ke každému vánočnímu dárku pro chlapy a nestojí příliš mnoho peněz. Koupit přání můžete pro svého přítele, či člena rodiny. To však není podmínka. Pokud nevíte, co s penězi, můžete klidně vykoupit sklad a dělat radost náhodně potkaným lidem. Ale hlavní je předat přání Vašim nejbližším, aby neměli pocit osamělosti, souhlasíte?

Tip na dárek č. 8: Čistící plyn na displej

Nebudeme si nic nalhávat, muži se častokrát starají o vyčištěnou obrazovku mnohem více než samotné ženy. Ať již muž dbá na displej svého počítače či své televize, nebo Váš dědeček si při návštěvě Vaší domácnosti stěžuje na mikroskopickou špínu, u níž si snad děláte legraci, že ji nevidíte, čistící plyn se v současnosti stává více než praktickým dárkem i pro drsné chlapy.

 

Stále přemýšlíte nad tím, jaký druh dárku vybrat svému pradědovi, dědovi, tátovi, bratrovi, bratranci či synovi, popřípadě synovci? Vhodný dárek není jen tak obyčejnou věcí. Jde také o darování nevyřčených slov "Mám tě rád/a a záleží mi na tobě.".

Někdy je třeba vyměnit ponožky nebo jiný kus oblečení a odpustit si zklamání z nevhodného dárku, v horším případě spatření vyhozeného nevhodného dárku u popelnic při povánoční návštěvě. Zkuste být tentokrát překvapiví. Lidé Vaši velkorysost jistě náležitě ocení. Zkuste změnu.

TIP na závěr: Pokud zrovna nemáte dostatek financí, na nákup dárku, nezoufejte. Využijte populární možnost platby, tzv. odloženou platbu. Nakoupíte a platbu můžete provést později

Přečtěte si dále také články o tom, jak složit peníze jako dárek nebo jak vybrat originální dárek pro maminku k 50. narozeninám.