Tipy na dárky pro ženu - originální inspirace

Během jednoho roku se vyskytne mnoho příležitostí na obdarovávání. Ať už se jedná o Vánoce, narozeniny, svátek, Valentýn či jakýkoliv jiný den, během kterého bychom rádi vykouzlili úsměv na něčí tváři. Toto široké spektrum událostí si jistě žádá i veliké množství nápadů, které ovšem někdy prostě nepřichází, a tak je dobré poohlédnout se po inspiraci, nechat si poradit.

Pokud přemýšlíte, čím obdarovat svou sestru, matku, babičku, manželku, nebo pokud zkrátka hledáte tipy na dárky pro jakoukoliv ženu a chcete vymyslet ten nejlepší dárek, jste tu správně. Jediné, co pro to musíte udělat, je nahlédnout do seznamu níže. 

Fotoalbum

Dárek, který okouzlí každého. Pokud máte hromadu neroztříděných fotografií, které pouze leží v šuplíku Vašeho stolu, případně v galerii Vašeho telefonu, vdechněte jim trochu života a vytvořte knihu vzpomínek. Přidat můžete i popisky týkající se vyobrazených událostí či vzkazy, které byste rádi předali. Tento dar v podobě alba na fotografie bude zdrojem radosti po mnoho let, to Vám zaručuji!

Pečující kosmetika

Není ženy, která by neocenila pleťový krém, sprchový gel, tělové mléko, bombu či sůl do koupele nebo třeba pleťovou či vlasovou masku. Příjemný bonus tohoto dárku je jeho dostupnost, a to nejen ta cenová. Seženete ho totiž nejen ve specializovaných prodejnách, ale i v drogeriích a lékárnách. Dostupné jsou i krásné dárkové sady, kterými nikdy nic nezkazíte.

Digitální fotorámeček

Pokud se Vám líbil náš první tip na dárek pro ženu, ale jste zastánci spíše elektronické verze fotografií, mohl by Vás zaujmout digitální fotorámeček, který oživí nejen vzpomínky, ale i interiér. A pokud jste spíše na klasiku, pořiďte rámeček klasický, do kterého můžete vložit nejen oblíbené fotografie, ale i plakáty či výkresy. 

Pexeso s vlastními fotografiemi

Chcete-li se vydat cestou hravou, ale zároveň originální, mohlo by být právě personalizované pexeso tím nejlepším dárkem pro ženu, kterou zamýšlíte. Pokud jde třeba o maminku či babičku, můžete zvolit fotografie dětí, vnoučat i domácích mazlíčků. Jiné ženy by naopak mohly potěšit fotografie partnerské či snímky s přáteli, možností je zkrátka mnoho.

Diář

Pokud se rok chýlí ke konci, darujte diář. Tento dárek je vhodný nejen pro osoby pracující, radost udělá i těm školou povinným. Vyberte diář s deskami, které vystihují osobu, kterou chcete obdarovat, nebo sáhněte po minimalistickém kousku, kterým se zavděčíte snad každému. Přibalit můžete hezkou propisku nebo samolepky a dárek je na světě.

Šperk

Klasika, která nikdy neomrzí – šperk. Vyberte náušnice, řetízek, náramek nebo třeba přívěsek. Nemusí se jednat o nic drahého, cenová škála je opět široká a to, kolik do tohoto dárku investujete je samozřejmě jen a jen na Vás.

Zážitek

Dárek, který každým rokem získává na popularitě. Pokud chcete sáhnout po něčem opravdu nezapomenutelném, darujte zážitek. Pro dobrodruhy a odvážlivce třeba něco sportovního či adrenalinového, těm o něco klidnějším by se mohl líbit kurz vaření, kurz výtvarný nebo úniková hra. Darovat můžete i trochu odpočinku, a to formou poukazu na masáž, kosmetiku nebo vstupenkou do sauny. Možností je mnoho, a tak vždy vycházejte ze zálib osoby, kterou chcete potěšit!

Vlastnoručně vyrobený balíček

Dárkový balíček můžete samozřejmě i koupit, ale ten vlastnoručně dělaný vždy potěší o něco vice. Je to snadné, rychlé a klidně i levné. Vytvořte balíček, který bude obsahovat několik maličkostí, které má daná žena ráda, přiložte přání či vzkaz a uložte vše do hezké krabice. Může se jednat například o hrnek a její oblíbený čaj, čokoládu a jiné sladkosti, hřeben na vlasy, sponky a gumičky, kterých není nikdy dost, ponožky a nebo třeba všechno výše zmíněné. Vycházejte z jejích preferencí a potřeb a jistě zabodujete.

Kryt na telefon

V současné době, kdy je telefon naším denním pomocníkem se z obyčejného krytu na mobilní telefon stává i módní doplněk. To jakým směrem se uberete, je už jen na Vás. Možností je mnoho, od krytů se jmény či fotografiemi, přes kryty praktické, které skrývají pouzdra na karty, až po ty, co vypadají jako kabelka nebo luxusní parfém.

Tričko nebo mikina s jedinečným vzorem

Měkké dárky nikdy nic nezkazí, proč z nich ale neudělat něco trochu osobnějšího? Kupte obyčejné tričko nebo mikinu a vytvořte jeho vlastní vzor. Můžete je nechat potisknout vtipnou fotografií nebo oblíbenou hláškou. A pokud tisknout nechcete, sežeňte si barvy na textil a pusťte se do toho sami, kreativitě se meze nekladou!

Sada nožů

Sada nožů je skvělý dárek pro ženy, které se rády pohybují v kuchyni. Kvalitní nože jsou nezbytným nástrojem pro přesné a efektivní krájení a přípravu jídel. Sada nabízí různé druhy nožů, jako jsou kuchařský nůž, univerzální, santoku nůž a další, které jsou vhodné pro různé úkoly. Tyto nože jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, mají ostré a trvanlivé čepele a pohodlné rukojeti, které usnadňují manipulaci. Jedná se o praktický a stylový dárek, který jistě potěší každou ženu, která ráda vaří.

 

Neváhejte k dárku připojit také milé přání. Pokud se jedná o narozeniny, načerpejte inspiraci v našem dalším článku s tipy na přání k narozeninám! A jestliže zvažujete darovat peníze, přečtěte si, jak složit peníze jako dárek.