Jaro je tady: 5+1 tipů na tvořivou inspiraci!

Jaro je konečně tady a společně s ním nejen stále delší dny a mnohem více slunečních paprsků, ale také spousta barev a inspirace všude okolo nás. Využijte veselé roční období ke kreativnímu tvoření. Vyrábějte a udělejte radost nejen sami sobě, ale klidně i lidem okolo vás.

S našimi produkty se můžete zabavit na dlouhé chvíle. Přinášíme vám několik zajímavých tipů na jarní tvoření plné nápadů. Inspirujte se a popusťte uzdu fantazii. Jarní tvoření můžete využít k výzdobě domácnosti nebo k tomu, abyste někomu udělali radost. Tak hurá na to!

spring 1


Tip 1: Pusťte jaro k vám domů

Skrze okna k nám domů začínají proudit první jarní paprsky. Nebraňte se jim, udělají vám to doma veselejší. Nechte slunce rozzářit místnosti u vás doma a vlnu energie využijte k tomu, že si to v domácnosti uděláte útulnější.

Jak? Co třeba novými fotorámečky? Pověste je na stěnu v obýváku, oživte s nimi prázdnou plochu nad postelí v ložnici nebo si tvářemi vašich nejbližších dělejte radost pokaždé, když se projdete po chodbě.


Tip 2: Založení nového fotoalba

Fotografie jsou věčné vzpomínky na výjimečné i všední okamžiky. Na první pohled obyčejné obrázky, jenž vypráví silné příběhy a momenty, na které by se nemělo zapomenout. První jarní paprsky vás mohou inspirovat k založení nového fotoalba.

U nás najdete celou řadu možností, které doslova podněcují kreativitu. Máme různorodá fotoalba – samolepicí i zasunovací, s dětskými motivy i fotoalba na růžky.


Tip 3: Zapojte do tvoření i děti

Tvoření děti milují, tak je neváhejte zapojit. Můžete společně namalovat nějaký pěkný obrázek a ten poté zarámovaný pověsit do dětského pokoje. Pro tyto účely se skvěle hodí praktické a moderně vyhlížející clip rámy, které máme v několika rozměrech a kterým budou vytvořené obrázky a malůvky určitě moc slušet.

Nebo vyrazte ven do jarní přírody, udělejte pár krásných fotek a ty poté uložte do dětských rámečků, které to v dětském ráji udělají o to půvabnější.


Tip 4: I drobnosti udělají radost

Pokud na vás jaro působí kreativně a máte chuť udělat radost nejen sobě, ale třeba i někomu ve vašem okolí, chyťte příležitost za pačesy. I drobnost dokáže udělat radost, zvláště pak v případě, když se třeba na prarodiče z kouzelného těžítka dennodenně usmívají roztomilé tvářičky jejich vnoučat.

Vyrobíme je pro vás v několika provedeních. Na poličce nebo na pracovním stole pak můžete mít pěknou ozdobu v podobě srdíčka nebo třeba kytičky a v ní fotky těch, které máte nejraději.


Tip 5: Fantazii se meze nekladou

Když se probouzí jaro, je všude okolo nás spousta krásných barev. Stačí vyhlédnout z okna a hned vás výhledem potěší rozkvétající stromy a zářící příroda. I vaše fotoalba mohou hýřit barvami. Naše samolepky do fotoalba krásně doplní použité fotografie a stanou se onou pověstnou třešničkou na dortu.

Vybírat můžete z mnoha zajímavých motivů. Kytičky jsou pro jarní tvoření doslova jako stvořené. Použít můžete i motýlky, srdíčka a mnoho dalšího. Fantazie má při vašem tvoření zelenou!


Tip 6: Při vašem tvoření vám budeme k ruce

Tvoření vás především musí bavit! A my vám u toho rádi budeme k ruce. V našem sortimentu najdete spoustu užitečných pomůcek pro vaši tvorbu. Ozdobné děrovačky, se kterými třeba z barevných papírů vykouzlíte zajímavé tvary. Svítící pera, s nimiž můžete do fotoalba zapsat důležité a klidně i tajné poznámky.