Jak funguje samolepící fotoalbum

Samolepící fotoalba zažívají svůj zasloužený „comeback“. Jejich velkou předností je snadná manipulace bez použití nepraktického lepidla a foto růžků. Vaše fotografie tak budou čisté a zachovají si svou stálou kvalitu díky fólii. Zamezíte znečištění, nebo nechtěné otištění špinavých prstů při prohlížení alba. Díky samolepící úpravě alba budou fotografie na svém místě po mnoho let. 

Uchovejte své jedinečné vzpomínky a neopakovatelné momenty na fotografiích v samolepícím fotoalbu. Získáte tak dokonalý příběh zachycených okamžiků z dovolené, letního tábora Vašich dětí, první krůčky vnoučátek, famózní oslavy osmnáctých narozenin, nebo z úplně „obyčejného“ všedního letního dne. Album Vám připomene milé vzpomínky a uchová je řádně archivované. Připomeňte si kdykoliv svůj rodinný život prakticky uspořádaný. A to vše bez lepidla a dalších pomůcek. Fotografie v klasickém fotoalbu budou chráněné před prachem, nebo poškozením.

 

jak funguje samolepící fotoalbum 2

 

Praktické a snadné použití samolepícího fotoalba, jak na to?

Jednotlivé kartonové listy alba jsou potaženy tenkou vrstvou lepící vrstvy a průhlednou fólií. Tuto fólii snadno odlepíte, na list opatrně položíte/přilepíte fotografii podle Vaší představy. Následně fólii přelepíte zpět přes umístěnou fotografii. Zabráníte tak poškození, odlepení, nebo zašpinění Vaší vzpomínkové fotografie. Bude tak trvale chráněna před otisky rukou. Již žádné lepidlo, ani papírové foto růžky. To už je naštěstí minulost. Dnes to jde o poznání snadněji.

Přehledné uchování Vašich oblíbených fotografií

Fotografie si prakticky seřadíte dle data událostí, nebo jednotlivých členů rodiny. Nechte opět ožít dávné okamžiky šťastných momentů a příhod. Kdykoliv můžete své fotoalbum aktualizovat, tak aby bylo přehledné. Doplňte další a další fotografie dle libosti. Zvolte správný formát alba podle Vašich fotografií a kniha vzpomínek tak bude dokonalá.

Přejete si zachytit ve fotoalbu důležitou zmínku, nebo myšlenku?

Vztahuje se ke konkrétní fotografii nezapomenutelná vzpomínka/hláška, kterou si chcete vždy připomenout? Některá fotoalba poskytují prostor pro napsání poznámek. Lze také na lepící plochu vedle fotografie umístit lísteček s citátem, nebo poznámkou. Váš příběh rázem dostane větší hloubku, pobaví a potěší. Snadno okomentujete dávné příběhy, které opět textem ožijí.

 

jak funguje samolepící fotoalbum (1)

 

Moderní a elegantní design ve Vaší knihovně

Na výběr máme několik různých druhů fotoalb dle Vašich potřeb a preferencí. Můžete vybírat z klasického designu, decentních barev, elegantního vzhledu, nebo s barevným hravým a dětským potiskem. Fotoalbum Vám poslouží i jako skvostný doplněk Vaší knihovny.

Rodinný poklad, který má nadčasovou hodnotu

V neposlední řadě má ručně vytvořené rodinné fotoalbum nevyčíslitelnou hodnotu pro Vaše nejbližší. Zachycené okamžiky Vašich důležitých milníků, úsměvů i slz štěstí může být tím nemilejším dárkem. Z fotoalba si rázem vytvoříte cestovatelský deník, průvodce dětstvím, proces stavby Vašeho domu, budování rodinné firmy, nebo připomínky z oslav a pikniků.

 

jak funguje samolepící fotoalbum, ufotaka (1)

 

Využijete je k uchování cenných fotografií, které budou chráněny, organizovaně uloženy bez použití počítače, nebo dalších elektronických nosičů. Vzpomínky na dosah kdykoliv si vzpomenete. Zároveň můžete průběžně doplňovat nové fotografie bez omezení. Vyberte si tu správnou velikost alba, design, nebo barvu tak, aby ve Vás evokovalo jen ty nejpříjemnější pocity. Jakému motivu dáte přednost, bude to klasické jednobarevné album, decentní a stylové, dětské, nebo svatební? Široká nabídka Vás určitě osloví, nadchne a jistě se s Vašimi fotografiemi rádi vrátíte v čase.